Bioklimatikus pergola előrendelés árgaranciával és ajándék csúcskategóriás grillsütővel!

Tisztelt Vásáróink, kedves Érdeklődők! Nem csak a pergolákra igaz, hiszen az építőipar számos területén tapasztalható a beszerzési – vagy akár a kivitelezési – költségek és árak gyors ütemű és olykor jelentős mértékű változása, emelkedése. Aki mostanában építkezik vagy felújít, az saját bőrén tapasztalja. Ezzel együtt a világpiaci mozgások sem lettek egyszerűbbek, globális konténerhiányról, alapanyag beszerzési nehézségekről, hosszú kivitelezési határidőkről szólnak a hírek.

Ennek megoldására – már a 2022 évi szezonra gondolva – alakítottuk ki PERGOLA ELŐRENDELÉS ÁRGARANCIÁVAL szolgáltatásunkat, melynek célja, hogy Vásárlóink számára a határidőket és a kivitelezési árakat is garantálni tudjuk. Amennyiben még idén megrendeli pergoláját a jövő évi szezonra, garantálni tudjuk, hogy:

– a szezon kezdetére fókuszálva az előre egyeztett időpontig garantáltan megvalósítjuk pergoláját
– az előre egyezett 2021. évi árakon!

Mindemellett, hogy a teraszélményt tökéletessé tegyük, a közelgő szezonra előrendelőknek a pergola mellé egy ajándék prémium kategóriás kültéri Kamado Joe kerámia smoker grillsütőt vagy gázégős Broil King grillsütőt kínálunk! A választható smokergrill típusokról a szemelyes egyeztetés során pontos tájékoztást adunk.

Kezdje a 2022-es szezont csúcsminőségű pergolával, élvezze teraszán a bioklimatikus komfortot már tavasztól!

Kapcsolatfelvétel itt: www.arhome.hu/kapcsolat

Ajánljuk: Pratic Connect szabadonálló csúcskategóriás pergola: https://arhome.hu/pratic-connect-pergola-csucskategoria-olasz-modra/

Elérhetőségeink:
AR HOME (Alu-Redőny Kft)
email: info@alu-redony.hu
Mogyoródi bemutatóterem: +36 28 441 372
Törökbálinti bemutatóterem: +36 30 239 3975