Szezonnyitó napellenző akció: csúcskategória, rendkívüli extrákkal!

Tisztelt Érdeklődők!

Nagyszabású tavaszi napellenző akciót indítottunk, az április végéig megrendelt csúcskategóriás napellenzőinket rendkívül jó kondíciókkal kínáljuk.

  • 20% azonnali kedvezmény a vételárból,
  • Teljeskörű távirányítás funkció, ajándék Connexoon okosotthon központtal,
  • Távoli vezérlés funkció mobiltelefonos applikációval,
  • Ajándék 3D-s rezgésérzékelő (szélérzékelő).

Legfontosabb tudnivalók:

  • Tokozott napellenzőink a csúcskategóriát képviselik, mind kiépítésben, mind műszaki tartalomban kimagasló nívót kínálnak.
  • Termékinkre 5 év teljeskörű garanciát biztosítunk, de szervizhátterünkek köszönhetően 5 év után is rendelkezésre állunk az esetleges karbantartásokhoz.
  • Napellenzőink hangulata, színvilága és tudása szinte tetszőlegesen alakítható, megjelenésükkel egyszerre kínálnak harmóniát és letisztult eleganciát teraszához..
  • Legnépszerűbb termékink a világ legelismertebb gyártóitól származnak, mint például az olaszországi Pratic és Shadelab, mely cégeknek hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk.
  • Termékeink jelentős része bemutatótermeinkben megtekinthető és kipróbálható.

Cégünk közel 30 éves múltja az Ön számára hozzáértő garanciát jelent, mely a termékek minőségére és a beépítés színvonalára egyaránt vonatkozik.

Napellenzőink tudása
Ezen a szinten az intelligens vezérelhetőség ma már alapfeltétel, amelynek segítségével a mobiltelefonról való irányíthatóság, a ház wifi hálózatával való kooperáció is a szériafelszereltség része lehet. Ezen túlmenően vásárlóink találhatnak a kínálatban egyéb extra képességű termékeket is: tartalmazhatnak beépített LED világítást, vízelvezetést vagy akár leereszthető elővászonnal is kiegészíthető a napellenző. A RedDot dizájndíjas napellenző termékeink tökéletes harmóniát kínálnak a környezettel, igazi dizájnelemek, zárt-behúzott állapotban is egy kifinomult elegáns dobozt láthatunk a homlokzaton.


Elérhetőség
A legbiztonságosabb vásárlás a személyes vásárlás – ezért már két bemutatóteremmel is rendelkezünk Budapest környékén (Mogyoród és Törökbálint), míg a dél-alföldieket szegedi partnerünk bemutatóterme várja. A személyes találkozás során napellenzőink nagy része üzem közben is megtekinthető, és a rendelkezésre álló lehetőségekről, szín- és anyagválasztékról, extra funkciókról is bővebb tájékoztatást adunk.

Találkozzunk személyesen bemutatótermeinkben:
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: +36 30 250 4380

Építkezős-szépítkezős tavaszt kívánunk!