Energiakomfort ROMA árnyékolással

De mit is jelent az energiakomfort?
Energiahatékonyságot, költségmegtakarítást és tökéletes otthoni komfortérzetet házunk energiagazdálkodásában. Hiszen a fények és árnyékok automatikus szabályozásával rengeteg megtermelendő hőt állíthatunk elő, vagy éppen árnyék kialakításával ellensúlyozhatjuk a klimatikus berendezéseink túlhasználatát, optimalizálhatjuk otthonunk hőháztartását. Komfortosan érezhetjük magunkat saját hőérzetünk és otthonunk energiafelhasználásban egyaránt.


Építkezők, felújítók előnyben
Az építkezés vagy éppen felújítás folyamatában rengeteg olyan pillanat lehetséges, amikor úgy dönthetünk, az ablakokat a hozzá tartozó árnyékolóval – redőny, zsaluzia, textilárnyékoló – együtt szerezzük be, mert a közös beszerzéssel már önmagában is sokat megtakaríthatunk. Ha Ön építkezik vagy felújít, és éppen nyílászárón és/vagy a hozzá tartozó árnyékolón gondolkozik, vegye fel velünk a kapcsolatot ide klikkelve. Redőnyeink, zsaluziáink, textilárnyékolóink pedig itt megtekinthetők.


ROMA Árnyékolás – Made in Germany
A németországi ROMA a világ vezető árnyékolástechnikai márkája, amely a legmagasabb követelményeket támasztja a funkcionalitás, az esztétika és a tartósság jegyében. Redőnyök, zsaluziák, külső reluxák és a textilárnyékolók tekintetében is csúcstechnológiát képvisel, a magas minőséget az okosotthonok intelligenciájával ötvözi. Mi, a ROMA árnyékolók kizárólagos hazai forgalmazójaként ezt a minőséget hozzuk el Önnek.

Redőny helyett zsaluzia?
A zsaluzia egyre inkább elterjedőben lévő árnyékolási megoldás, tulajdonképpen egy külső reluxa, amely népszerűségét annak köszönheti, hogy ötvözi a redőnyök, és a lamellás szerkezetek előnyeit. Külső árnyékolóként nem csak tökéletes fényvédelmet kínál, de a napsütés okozta hőtől is óvja otthát, miközben elforgatható lamelláival a fény mennyisége szabályozható. Új innováció a tökéletes fényzárás, emellett emelt szintű biztonságot kínál betörések ellen.

Német minőség és precizitás: ROMA zsaluziák


zipSrceen: A ROMA textilárnyékolója
„Textil”-nek híjuk ugyan, mivel a ROMA zipScreenje hasonlít a textilek viselkedéséhez, ám valójában a ROMA zipScreen egy nagyon speciális, hő-, víz-, szél- és UV-álló anyag. Könnyed és légies, mégis tudja mindazt, amit a nehezebb szerkezetek, redőnyök vagy éppen zsaluziák.


Saját napelemmel működtetett árnyékolók
Napelem hallatán gyakran a ház tetejére épített napelemekre asszociálunk, de nem, ezesetben nem erről van szó, hanem lokális, a redőny közelébe – jellemzően a homlokzatba – épített napelemről. Ez a napelem panel elegendő energiát termel ahhoz, hogy a hozzá tartozó árnyékolót meghajtsa, működtesse. A hagyományos napelemekhez képest elenyésző beruházást igényel, otthonunk árnyékolórendszereinek energiaigényét akár teljes egészében kielégítheti, miközben speciális kialakításának és illeszthetőségének köszönhetően rejtve marad a homlokzatban.


Természetes hőforrás: teraszból télikert
Az otthonhoz csatolt télikert tulajdonképpen egy üvegház, ami napsütéses időben rengeteg hőt képes előállítani, sőt, akár a környező helyiségeket is képes hőtöbblettel ellátni, ezáltal nem kevés fűtési energiát megtakarítani. Pergolarendszereink között rengeteg „négyévszakos” megoldás is található, ami nyáron terasz, az télen akár télikertként is üzemelhet, annak minden komfortjával, energetikai előnyével és otthon-növelő hatásával együtt. Pergoláinkról ide klikkelve olvashat bővebben.  


Idő- és árgarancia
Gyakran hallani az árak – akár kivitelezés közbeni – változásáról, emelkedéséről. Nos, ez az, ami nálunk nincs. Ár és időgarancia szolgáltatásunkkal mind az előzetesen vállalt határidőt, mind az árajánlatban szereplő kondíciókat maradéktalanul teljesíteni tudjuk. Magas minőség, garantált ár, rövid kivitelezési határidők.

Kőburkolatos bejárati ajtók
A bejárati ajtók régóta szerepelnek kínálatunkban, a kizárólag magas minőségben és műszaki tartalommal készített egyedi bejárati ajtóink a otthonunk első exkluzív pillanatát jelentik minden hazatéréskor. Újdonság a kőburkolatos bejárati ajtó, ami vékonyra vágott „kőfurnér” felületet jelent az alumínium vázon, soha nem tapasztalt igényességet és természetes hatást keltve. A kőburkolat az elegancia új szintje a bejárati ajtók világában.

Bővebben a kőburkolatról itt >>>  

Három bemutatóterem országosan – Próbálja ki személyesen!
Több mint 25 éves fennállásunk alatt már három bemutatótermet is kialakítottunk:
Mogyoródi bemutatótermünk éppoly könnyen elérhető a pesti oldal, illetve az agglomeráció számára, mint az M3 autópálya környékéről,
míg a törökbálinti Tó2-ben lévő bemutatótermünk a budai oldalon élők és M1-6-7 autópályákról érkezőknek kínál elérhető megoldást.
Szegedi bemutatótermünk akár Kecskemétről és vonzáskörzetévből is 45 percen belül elérhető.
Ne feledje, a nyílászáró és árnyékoló rendszer választás hosszútávú, akár életre szóló megoldás, érdemes személyesen is megnézni, kipróbálni azt, amivel után sokáig „együttélünk”.

Ajánlatkéréshez vagy kapcsolatfelvételhez klikkeljen ide >>>
Árnyékolástechnikai katalógusunkat innen töltheti le >>>

Építkezőknek, felújítóknak szóló csomagkedvezményeinkről itt olvashat bővebben >>>
Téli kerthez alkalmas pergoláink a weboldalunkon itt érhetők el >>>

Látogasson el bemutatótermeinkbe, próbálja ki termékeinket üzem közben!
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: +36 30 250 4380