PERGOLÁK
SCREEN-EK
ZSALUZIÁK
NAPELLENZŐK

CSÚCSKATEGÓRIA

pergola / PRATIC CONNECT

Pratic – A bioklimatikus komfort új dimenziója

A Pratic Connect az első bioklimatikus pergola, mely a teljes magánszférát és az otthoni kényelmet egyesíti a szabadtéri élet örömével. Egy tükröződő üvegfelületek által létrehozott exkluzív tér, mely lehet kinti iroda, kültéri konyha, fitneszterem, társalgó.

Egy ikonikus stílus

A tükörlapokból álló poliéder szerkezet lélegzetelállítóan gyönyörű. Szinte egybeolvad a természettel. A Pratic Connect fényvisszaverő falai teljes magánéletet biztosítanak, miközben a kilátás a külvilágra zavartalan marad. Ezt az egyedülálló megjelenést a tükrözött vagy füstüveg változatban kapható fix és toló, Spy Glass üvegablakok teszik lehetővé. Így kintről nem lehet belátni, a magánélet rejtve marad. Belülről viszont a teljesen áttetsző üvegfalakkal kitárul a világ és a kapcsolat megmarad a körülöttünk lévő élettel, miközben folyamatos védelmet nyújt számunkra.

Életre szóló klimatizáció

A Pratic Connect természetes módon szabályozza a fényt, a hőt és a szellőzést. Típustól függően az alumínium lamellák dőlésszöge 0 és 140 fok között állítható, vagy pedig visszahúzható. Zárt állapotban védelmet nyújt a nap, a szél és az eső elől, a víz elvezetése egy innovatív, beépített vízelvezető-rendszerrel történik.

Szavatolt védelem

A Giordano Institute által jóváhagyott hőkezelt üvegfelületek garantáltan ellenállnak a szélnek és a víznek. Nincsenek látszó profilok vagy rögzítések még a finoman egymásra csúszó üvegajtóknál sem.

A földről nézve is tökéletes

Egyenetlen talajviszonyok esetére a Pratic megtervezte az exkluzív platform set-et, mely elválaszthatatlanul integrálódik a Pratic Connect oszlopprofilokkal egy moduláris kompenzációs rendszer segítségével. Ezzel megoldást nyújt minden talaj lejtésre vagy szintkülönbségre.

Korlátlan kapcsolat

A Pratic Connect pergola az Amazon Alexa és Google Home asszisztenseken keresztül integrálódik az okosotthon rendszerekbe. Az otthoni automatizálás a szenzoroknak köszönhetően az időjárási viszonyokra is reagál, melyek eső, hó vagy erős szél esetén megfelelően beállítják a lamellákat.

Egyedülálló és testre szabott

A magas minőségű alumíniumnak köszönhetően 1 darab szabadon álló modul elérheti a kivételes 5×7 méteres méretet, míg nagyobb terület árnyékolása több modul összeépítésével valósítható meg.

Az alumínium felületek a Pratic paletta színeivel testre szabhatók, a festés Qualicoat Seaside Class 2 minősítésű. A pergola számos kiegészítővel rendelhető: motoros függőleges textilárnyékolóval, azaz RASO -val, többféle világítással, USB A+C csatlakozóval vagy 230V-os konnektorral.

ÉRDEKEL ÉLŐBEN

pergola / PRATIC BRERA

A bioklimatikus pergolák egyik csúcsterméke

A Pratic Brera teljesen elhúzható lamellás tetővel rendelkező alumínium pergola, amely ideális szellőzést és árnyékos környezetet biztosít a széllel és a nappal, azaz a természeti tényezőkkel együttműködve.

Bioklimatikus kényelem

A levegő szabadon áramlik a lamellák között, viszont zárt állapotban védelmet nyújt a naptól, az esőtől és a hótól egyaránt. Az esővizet a szerkezetbe rejtett csatornaprofilokban vezeti el, majd a vevő igénye alapján megjelölt lábakban vezeti ki.

Típustól függően a szerkezetbe függőleges textil árnyékoló integrálható, üveg tolóajtókkal pedig a pergola minden oldala lezárható.

Egyediségre tervezve

A széles színválasztékon belül a bioklimatikus pergolaszerkezetek a tervezők és dizájnerek által létrehozott harmincnyolc színből álló exkluzív palettával is testre szabhatók. 

A beépíthető SPOT illetve LED hangulatvilágítással a kellemes nyári estéken élvezhetjük a szabad tér előnyét.

Időtálló minőség

Pratic által használt Tiger festékanyagok nagyobb ellenállást biztosítanak az UV-sugarakkal, a sóval és a nedvességgel szemben, a színek pedig hosszú időn keresztül ragyogóak maradnak.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Extrudált alumínium szerkezet, rozsdamentes konzolok, csapok, lemezek és csavarok.
 • Mélységben és szélességben is összekapcsolható modulok nagyobb terek lefedésére (Brera S és P)
 • Megválasztható oldal, ahová a lamellák visszahúzódnak
 • Egyetlen modul maximális méretei: Szélesség max. 450 cm Mélység max. 610 cm
 • A lamellák két különböző vastagságban (2 vagy 3 cm) készülnek a szélességtől függően. Összegyűjtött csomagméretük 2 cm-es vastagság esetén maximum 80 cm, 3 cm-es vastagság esetében maximum 110 cm a kinyúlás függvényében.

ÉRDEKEL ÉLŐBEN

árnyékolók / ROMA ZIP SCREEN

Ha ROMA, akkor csúcsminőség

A német székhelyű ROMA a világ egyik vezető árnyékolástechnikai vállalata, amelynek több mint 25 éve vagyunk a kizárólagos magyarországi képviselete. Az innovatív megoldások élharcosa.

Letisztult, elegáns, hatékony

A ROMA zipSCREEN használatával optimális klíma biztosítható́ a helyiségekben anélkül, hogy a külvilágot eltakarnánk. Rendkívüli szélállósága miatt akár 18 nm-es egybefüggő feszített felületű árnyékolóként is alkalmazható.

Nap- és hővédelem

A ROMA zipSCREEN textilárnyékolók az UV-sugárzás akár 98%-át is kiszűrik, és időjárásálló, tartós szövetükkel védik a nappalikat és tereket.

Jégeső elleni védelem

High-tech szöveteinknek köszönhetően a ROMA textilárnyékolók nemcsak a huzattól és a széllökésektől védik meg Önt, hanem a jégesőt is távol tartják.

Szélállóság

Speciális ROMA cipzáras technológiánk minden alkalommal sima szövetmozgást és – az elem méretétől és a telepítési beállításoktól függően – akár 120 km/h erősségű széllel szembeni ellenállást garantál.

Rovarok, távozzatok!

A zipSCREEN.2 praktikus rovarháló megoldásának köszönhetően zavartalanul élvezheti a meleg nyári estéket. Speciálisan tervezett rovarhálóink alapos védelmet nyújtanak a repülő rovarok ellen.

Modern dizájn

A közel 200 elérhető szövetszínnel, valamint a különféle kombinációk és opciók sokaságával a ROMA textilárnyékolók valamennyi dizájn-igényt kielégítenek.

Privát szféra

A ROMA textilárnyékolók nagyszerű kilátást biztosítanak Önnek kifelé, anélkül, hogy befelé csalogatnák a tekinteteket.

Átlátszóság – egy szoba kilátással

Olyan átlátszó, amilyet csak szeretne – a ROMA textilárnyékolók hatékony napvédelmet nyújtanak, és mégis lehetővé teszik a kilátást a szabadba. Ön dönti el, hogy mekkora kilátást szeretne. A mi high-tech anyagainkkal minden lehetséges!

Egyedi igényekre tervezve

A ROMA high-tech textíliákkal minden lehetséges, a világító átlátszóságtól a szinte koromfekete színig. Igény szerint akár 180 különböző színben és akár teljes fényzárást biztosító́ szövettel is készülhet.

Integrált hangulat

A ROMA zipSCREEN.2 rendszerbe integrált LED világításnak köszönhetően kellemes hangulatot teremthet a teraszon és a terasz körül. A melegfehér színű LED-fény ereje távirányítóval tetszés szerint állítható.

Távirányító a stílusosabb otthonért

Van-e kényelmesebb dolog egy távirányítónál? A ROMA textilárnyékolók gombnyomásra reagálnak. A távirányítók könnyen programozhatók, és egyszerre működtethetnek egyes elemeket, valamint elemcsoportokat vagy a házban lévő összes árnyékolót.

Smart Home Ready

A ROMA textilárnyékolók a Loxone Smart Home rendszerrel is kompatibilisek. Ez a rendszer évente akár 50 000 kézi manővertől is megkímélheti háztartását, mivel alig igényel kézi beavatkozást.

70% kedvezmény a hűtési költségekből

Van megfizethető alternatívája otthona drága légkondicionált hűtésének: a ROMA textilárnyékolók, amelyek képesek a napsugarak akár 70%-át is visszaverni! A hő az ablak mellett marad, így megakadályozzák a helyiségek kellemetlen túlmelegedését. A megtakarított hűtési költségeket egyszerűen fektesse máshová.

Made in Germany

Praktikus, tartós, szép és felhasználóbarát? Ez csak egy ROMA termék lehet! A minőség garanciája, hogy Németországban készült a négy gyártóüzem egyikében.

zsaluzia / ROMA CDL

Ha ROMA, akkor csúcsminőség

A német székhelyű ROMA a világ egyik vezető árnyékolástechnikai vállalata, amelynek több mint 25 éve vagyunk a kizárólagos magyarországi képviselete. Az innovatív megoldások élharcosa.

Innovatív kényelem és dizájn

Az új ROMA Comfort & Design Lamella (CDL) mind vizuálisan, mind működésében különbözik minden korábbi rendszertől. Az új fejlesztésű lamellarendszer tökéletes árnyékolást biztosít, miközben megvédi otthonát a kíváncsi tekintetektől.

Folyamatos napfényszabályozás

A ROMA CDL zsaluziák rendkívül hatékony árnyékoló rendszerek, amelyek a legjobb designt és funkcionalitást kínálják. A dönthető alumínium lamellák a napfény és az árnyékolás mennyiségét a napszaktól függetlenül szabályozzák.

Modern design

Az új ROMA CDL stílusos vizuális hatást kelt, amely esztétikailag egy külön kategóriába tartozik. Ez a termék egyesíti a tiszta és elegáns vonalakat a funkcionalitással.

Homlokzati tervek és színvilág

A külső árnyékolók egyben stílusos dizájnelemet is nyújtanak a homlokzatok számára. A ROMA színkollekció a zsaluziákhoz is elérhető, így könnyen megtalálhatja a homlokzatához illő tökéletes árnyalatot.

Hővédelem és energiahatékonyság

Állítsa be a hő- és fényértékeket, és csökkentse klímaköltségeit! Az alumínium lamellák visszaverik a napsugarakat és a helyiségek túlmelegedése akár 75%-kal csökken.

Privát szféra

A külső redőnyök optimális mennyiségű fényt engedhetnek be, és azt is megakadályozzák, hogy a kíváncsi szemek bekukucskáljanak az otthonunkba.

Teljes fényzárás

Legyen részese annak a páratlan fénykomfortnak, amire csak a Reddot Design díjas Roma CDL zsaluzia lamellák képesek. Egyedi megjelenése mellett speciális formája lehetővé teszi a teljes fényzárást, amelyre csak ez a zsaluzia képes

Made in Germany

Praktikus, tartós, szép és felhasználóbarát? Ez csak egy ROMA termék lehet! A minőség garanciája, hogy Németországban készült a négy gyártóüzem egyikében. 

napellenzők / T-CODE

Eggyé válik a környezettel

A falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető T-Code napellenző zárt állapotban kis helyen is elfér. Szinte beleolvad a környezetébe, ugyanakkor beépített világítással és vízelvezetéssel is rendelkezik.

Design és funkcionalitás

Nemcsak a teraszt, de az alatta elhelyezkedő terasz üvegfelületét is kiválóan árnyékolja. Megjelenése és kellemes formavilága szakmai szemmel is lenyűgöző, így a napellenző büszkén tudhatja magáénak a rangos Reddot Design díjat.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Behúzható napellenzők alumínium védődobozzal.
 • Kizárólag motoros működtetés
 • Vízelvezetés a napellenző elülső profiljának oldalaiból
 • Falra és mennyezetre szerelhető
 • Maximális napellenzőméret: L 595 x H 350 cm
 • Állítható dőlésszög: 10 és 60 fok között

Anyagok és színek

A T-Code napellenzőt acélszürke, valamint a szürkés homok 9006, fehér 9016 és elefántcsont 1013 kivitelben kínáljuk. Ezenkívül minden esztétikai és védelmi igényt kielégítő akrilszövetek, köztük a Soltis és a Screen szűrőanyagok, valamint a vízálló és a poliészter szövetek egyedi kollekciója is rendelkezésre áll.

napellenzők / T-HIDE

Kiterjesztett élettér

A Reddot Design díjas napellenző különleges anyagainak, beépített világításának és változatos árnyalatainak köszönhetően nemcsak játszik a fénnyel, de egyúttal különleges atmoszférát teremtve kiterjeszti az Ön életterét.

Racionalitás és technológia

A T-Hide nagy állítási szabadságot biztosító, tokozott típusú, tökéletes vízelvezetésű napellenző, amelyet kényelmes módon, motorosan lehet működtetni. A leereszthető elővászonnak köszönhetően teljes intimitást biztosít. Minden funkció távirányítóval vagy okostelefonos alkalmazással vezérelhető.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Behúzható napellenző alumínium védődobozzal
 • Kizárólag motoros működtetés
 • Vízelvezetés a napellenző elülső profiljának oldalaiból
 • Falra szerelés
 • Maximális napellenzőméret: L 700 x H 400 cm
 • Állítható dőlésszög: 10 és 40 fok között

Anyagok és színek

A T-Hide napellenzőt acélszürke, valamint a szürkés homok 9006, fehér 9016 és elefántcsont 1013 kivitelben kínáljuk. Ezenkívül minden esztétikai és védelmi igényt kielégítő akrilszövetek, köztük a Soltis és a Screen szűrőanyagok, valamint a vízálló és a poliészter szövetek egyedi kollekciója is rendelkezésre áll.

ÉRDEKEL ÉLŐBEN