PERGOLÁK
SCREEN-EK
ZSALUZIÁK
NAPELLENZŐK

CSÚCSKATEGÓRIA

pergola / PRATIC CONNECT

A bioklimatikus komfort új dimenziója

A Pratic Connect az első bioklimatikus pergola, amely a teljes magánéletet és az otthoni kényelmet egyesíti a szabadtéri élet örömével. Egy tükröződő üvegfelületek által létrehozott exkluzív tér, amelyet úgy rendezel be, ahogy csak szeretnéd.

Egy ikonikus stílus

A Connect újraírja az életstílus szabályait. Egy tükrös poliéder, precíz vonalakkal, amelyek természetes módon hosszabbítják meg a horizont vonalait. A letisztult, szabadalmaztatott forma és a minősített anyagok adják a design igazi erejét.

Kívül-belül sokoldalúság

A Connect tükörfalai lehetővé teszik a teljes beolvadást minden környezetben, miközben elrejtik a pergola belső tereit. Folyamatos védelmet élvezhet, miközben kapcsolatban marad a körülötte lévő élettel.

Életre szóló klimatizáció

A Connect természetes módon szabályozza a fényt, a hőt és a szellőzést. Az alumínium napellenző lamellái nulla és 140 fok között állíthatóak, vagy behúzhatóak. Becsukott állapotban védelmet nyújtanak a nap, a szél és az eső ellen, és lehetővé teszik a víz elvezetését egy innovatív, beépített vízelvezető-rendszerrel.

Abszolút magánélet

A Connect fényvisszaverő falai teljes magánéletet biztosítanak, miközben a kilátás a külvilágra érintetlen marad. Ezt az egyedülálló kiváltságot a tükrözött vagy füstüveg változatban kapható fix és toló, Spy Glass üvegablakok teszik lehetővé.

Szavatolt védelem

A Giordano Institute által jóváhagyott hőkezelt üvegfelületek garantáltan ellenállnak a szélnek és a víznek. Nincsenek látszó profilok vagy rögzítések még a finoman egymásra csúszó üvegajtóknál sem. 

Korlátlan kapcsolat

A Connect az Amazon Alexa és Google Home asszisztenseken keresztül integrálódik az okosotthon rendszerekbe. Az otthoni automatizálás a szenzoroknak köszönhetően az időjárási viszonyokra is reagál, amelyek eső, hó vagy erős szél esetén aktiválják a lamellák záródását.

A földről nézve is tökéletes

A Pratic megtervezte az exkluzív platform set-et, amely elválaszthatatlanul integrálódik a Connect oszlopprofilokkal, egy moduláris kompenzációs rendszer segítségével, amely megold minden lejtést vagy magasságkülönbséget.

Egyedülálló és testre szabott

Az álló modulok akár 5×7 méteres kivitelben is rendelhetők. Az alumíniumszerkezet a Pratic paletta színeivel testre szabható, Qualicoat Seaside Class 2 minősítéssel. A konfiguráció világítással és függőleges legördülő RASO ponyvákkal bővíthető. ÉRDEKEL ÉLŐBEN

pergola / PRATIC BRERA

A bioklimatikus pergolák egyik csúcsterméke

Az Brera állítható napellenző lamellákkal rendelkezik, amelyek ideális szellőzést és hűvös körülményeket biztosítanak, egyszerűen kihasználva a természetes környezetben már jelen lévő elemeket: elsősorban a napot és a szelet.

Bioklimatikus kényelem

A Brera automatikus szenzorai révén természetes módon szabályozza a fényt, a hőt és a szellőzést. Az alumínium napellenző lamellái nulla és 140 fok között állíthatóak, vagy behúzhatóak. Becsukott állapotban védelmet nyújtanak a nap, a szél és az eső ellen, és lehetővé teszik a víz elvezetését egy innovatív, beépített vízelvezető-rendszerrel.

Egyediségre tervezve

A bioklimatikus pergolaszerkezetek a tervezők és dizájnerek által létrehozott harmincnyolc színből álló exkluzív palettával testre szabhatók. A teljes festési folyamatot a vállalaton belül végzik, így minden munkafázist felügyelnek.

Időtálló minőség

A Pratic által használt Tiger festékanyagok nagyobb ellenállást biztosítanak az UV-sugarakkal, a sóval és a nedvességgel szemben, a színek pedig hosszú időn keresztül ragyogóak maradnak.

Védelem és kilátás

A Slide Glass egy igazi ablak, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem lehetővé teszi, hogy úgy élvezzük a táj szépségét, mint az otthonunkból.

Egyedi fények

A Spot világítógondolák a burkolat lapjaiba süllyesztve, tetszőleges pozícióban elhelyezhetők, míg a beépített Raso napellenzők és a peremre helyezett RGB LED-es lámpák kifinomult vizuális hatásokkal nyűgöznek le bennünket.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Gombnyomásra dönthető és összetolható lamellarendszer
 • Alumíniumszerkezet, amely kiegészíthető beépített Zip Raso napellenzőkkel és Slide Glass ajtókkal
 • Védelem a nap, az eső és a szél ellen
 • Teljesen alumíniumból készült szerkezet és lamellák
 • Lamellatokok INOX acélból
 • Mélységben és szélességben is összekapcsolható modulok nagyobb terek lefedésére (Brera S és P)
 • Választható oldal, ahová a lamellák visszahúzódnak
 • Egyetlen modul maximális méretei: Szélesség max. 450 cm Mélység max. 610 cm
 • Két különböző magasságú (2 vagy 3 cm) lamella a szélességtől függően
 • Maximális helyigény a lamellák visszahúzásakor:
 • 2 cm-esnél: maximum 80 cm
 • 3 cm-esnél: maximum 110 cm
ÉRDEKEL ÉLŐBEN

árnyékolók / ROMA ZIP SCREEN

Ha ROMA, akkor csúcsminőség

A német székhelyű ROMA a világ egyik vezető árnyékolástechnikai vállalata, amelynek több mint 25 éve vagyunk a kizárólagos magyarországi képviselete. Az innovatív megoldások élharcosa.

Letisztult, elegáns, hatékony

A ROMA zipSCREEN használatával optimális klíma biztosítható́ a helyiségekben anélkül, hogy a külvilágot eltakarnánk. Rendkívüli szélállósága miatt akár 18 nm-es egybefüggő feszített felületű árnyékolóként is alkalmazható.

Nap- és hővédelem

A ROMA zipSCREEN textilárnyékolók az UV-sugárzás akár 98%-át is kiszűrik, és időjárásálló, tartós szövetükkel védik a nappalikat és tereket.

Jégeső elleni védelem

High-tech szöveteinknek köszönhetően a ROMA textilárnyékolók nemcsak a huzattól és a széllökésektől védik meg Önt, hanem a jégesőt is távol tartják.

Szélállóság

Speciális ROMA cipzáras technológiánk minden alkalommal sima szövetmozgást és – az elem méretétől és a telepítési beállításoktól függően – akár 120 km/h erősségű széllel szembeni ellenállást garantál.

Rovarok, távozzatok!

A zipSCREEN.2 praktikus rovarháló megoldásának köszönhetően zavartalanul élvezheti a meleg nyári estéket. Speciálisan tervezett rovarhálóink alapos védelmet nyújtanak a repülő rovarok ellen.

Modern dizájn

A közel 200 elérhető szövetszínnel, valamint a különféle kombinációk és opciók sokaságával a ROMA textilárnyékolók valamennyi dizájn-igényt kielégítenek.

Privát szféra

A ROMA textilárnyékolók nagyszerű kilátást biztosítanak Önnek kifelé, anélkül, hogy befelé csalogatnák a tekinteteket.

Átlátszóság – egy szoba kilátással

Olyan átlátszó, amilyet csak szeretne – a ROMA textilárnyékolók hatékony napvédelmet nyújtanak, és mégis lehetővé teszik a kilátást a szabadba. Ön dönti el, hogy mekkora kilátást szeretne. A mi high-tech anyagainkkal minden lehetséges!

Egyedi igényekre tervezve

A ROMA high-tech textíliákkal minden lehetséges, a világító átlátszóságtól a szinte koromfekete színig. Igény szerint akár 180 különböző színben és akár teljes fényzárást biztosító́ szövettel is készülhet.

Integrált hangulat

A ROMA zipSCREEN.2 rendszerbe integrált LED világításnak köszönhetően kellemes hangulatot teremthet a teraszon és a terasz körül. A melegfehér színű LED-fény ereje távirányítóval tetszés szerint állítható.

Távirányító a stílusosabb otthonért

Van-e kényelmesebb dolog egy távirányítónál? A ROMA textilárnyékolók gombnyomásra reagálnak. A távirányítók könnyen programozhatók, és egyszerre működtethetnek egyes elemeket, valamint elemcsoportokat vagy a házban lévő összes árnyékolót.

Smart Home Ready

A ROMA textilárnyékolók a Loxone Smart Home rendszerrel is kompatibilisek. Ez a rendszer évente akár 50 000 kézi manővertől is megkímélheti háztartását, mivel alig igényel kézi beavatkozást.

Távirányító a stílusosabb otthonért

Van-e kényelmesebb dolog egy távirányítónál? A ROMA textilárnyékolók gombnyomásra reagálnak. A távirányítók könnyen programozhatók, és egyszerre működtethetnek egyes elemeket, valamint elemcsoportokat vagy a házban lévő összes árnyékolót.

zsaluzia / ROMA CDL

Ha ROMA, akkor csúcsminőség

A német székhelyű ROMA a világ egyik vezető árnyékolástechnikai vállalata, amelynek több mint 25 éve vagyunk a kizárólagos magyarországi képviselete. Az innovatív megoldások élharcosa.

Innovatív kényelem és dizájn

Az új ROMA Comfort & Design Lamella (CDL) mind vizuálisan, mind működésében különbözik minden korábbi rendszertől. Az új fejlesztésű lamellarendszer tökéletes árnyékolást biztosít, miközben megvédi otthonát a kíváncsi tekintetektől.

Folyamatos napfényszabályozás

A ROMA CDL zsaluziák rendkívül hatékony árnyékoló rendszerek, amelyek a legjobb designt és funkcionalitást kínálják. A dönthető alumínium lamellák a napfény és az árnyékolás mennyiségét a napszaktól függetlenül szabályozzák.

Modern design

Az új ROMA CDL stílusos vizuális hatást kelt, amely esztétikailag egy külön kategóriába tartozik. Ez a termék egyesíti a tiszta és elegáns vonalakat a funkcionalitással.

Homlokzati tervek és színvilág

A külső árnyékolók egyben stílusos dizájnelemet is nyújtanak a homlokzatok számára. A ROMA színkollekció a zsaluziákhoz is elérhető, így könnyen megtalálhatja a homlokzatához illő tökéletes árnyalatot.

Hővédelem és energiahatékonyság

Állítsa be a hő- és fényértékeket, és csökkentse klímaköltségeit! Az alumínium lamellák visszaverik a napsugarakat és a helyiségek túlmelegedése akár 75%-kal csökken.

Privát szféra

A külső redőnyök optimális mennyiségű fényt engedhetnek be, és azt is megakadályozzák, hogy a kíváncsi szemek bekukucskáljanak az otthonunkba.

Teljes fényzárás

Legyen részese annak a páratlan fénykomfortnak, amire csak a Reddot Design díjas Roma CDL zsaluzia lamellák képesek. Egyedi megjelenése mellett speciális formája lehetővé teszi a teljes fényzárást, amelyre csak ez a zsaluzia képes

Made in Germany

Praktikus, tartós, szép és felhasználóbarát? Ez csak egy ROMA termék lehet! A minőség garanciája, hogy Németországban készült a négy gyártóüzem egyikében. 

napellenzők / T-CODE

Eggyé válik a környezettel

A falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető T-Code napellenző zárt állapotban kis helyen is elfér. Szinte beleolvad a környezetébe, ugyanakkor beépített világítással és vízelvezetéssel is rendelkezik.

Design és funkcionalitás

Nemcsak a teraszt, de az alatta elhelyezkedő terasz üvegfelületét is kiválóan árnyékolja. Megjelenése és kellemes formavilága szakmai szemmel is lenyűgöző, így a napellenző büszkén tudhatja magáénak a rangos Reddot Design díjat.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Behúzható napellenzők alumínium védődobozzal.
 • Kizárólag motoros működtetés
 • Vízelvezetés a napellenző elülső profiljának oldalaiból
 • Falra és mennyezetre szerelhető
 • Maximális napellenzőméret: L 595 x H 350 cm
 • Állítható dőlésszög: 10 és 60 fok között

Anyagok és színek

A T-Code napellenzőt acélszürke, valamint a szürkés homok 9006, fehér 9016 és elefántcsont 1013 kivitelben kínáljuk. Ezenkívül minden esztétikai és védelmi igényt kielégítő akrilszövetek, köztük a Soltis és a Screen szűrőanyagok, valamint a vízálló és a poliészter szövetek egyedi kollekciója is rendelkezésre áll.

napellenzők / T-HIDE

Kiterjesztett élettér

A Reddot Design díjas napellenző különleges anyagainak, beépített világításának és változatos árnyalatainak köszönhetően nemcsak játszik a fénnyel, de egyúttal különleges atmoszférát teremtve kiterjeszti az Ön életterét.

Racionalitás és technológia

A T-Hide nagy állítási szabadságot biztosító, tokozott típusú, tökéletes vízelvezetésű napellenző, amelyet kényelmes módon, motorosan lehet működtetni. A leereszthető elővászonnak köszönhetően teljes intimitást biztosít. Minden funkció távirányítóval vagy okostelefonos alkalmazással vezérelhető.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Behúzható napellenző alumínium védődobozzal
 • Kizárólag motoros működtetés
 • Vízelvezetés a napellenző elülső profiljának oldalaiból
 • Falra szerelés
 • Maximális napellenzőméret: L 700 x H 400 cm
 • Állítható dőlésszög: 10 és 40 fok között

Anyagok és színek

A T-Hide napellenzőt acélszürke, valamint a szürkés homok 9006, fehér 9016 és elefántcsont 1013 kivitelben kínáljuk. Ezenkívül minden esztétikai és védelmi igényt kielégítő akrilszövetek, köztük a Soltis és a Screen szűrőanyagok, valamint a vízálló és a poliészter szövetek egyedi kollekciója is rendelkezésre áll. ÉRDEKEL ÉLŐBEN