PRATIC CONNECT pergola: Csúcskategória, olasz módra

A bioklimatikus pergolák új dimenziója a Pratic Connect típusú teraszárnyékolója. A Connect az első bioklimatikus pergola, amely a magánéletet és az otthoni kényelmet egyesíti a szabadtéri élet örömeivel. Egy tükröződő üvegfelületek által létrehozott exkluzív tér, amelyet úgy rendezünk be, ahogy csak szeretnénk.

Kinti iroda? Nyári konyha? Fitneszterem vagy társalgó? Ahogy szeretnénk, bármelyik forgatókönyv működik. A tükörüveglapokból álló poliéder szerkezet lélegzetelállítóan gyönyörű, szinte egybeolvad a természettel. Kintről nem lehet belátni, így a magánélet teljesen rejtve marad. Belülről viszont a teljesen áttetsző üvegfalakon keresztül kitárul a világ és gondtalanul élvezhetjük a minket körülvevő környezetet. Az üvegfalak borítására egy speciális technológiát használ a gyártó, amely nemcsak a fény bejutását szabályozza, hanem a hőkezelt üvegfelületek ellenállnak mind a hőnek, mind a szélnek és az esőnek is.

A pergola szerkezet állítható tetőlamellái vagy 0 és 140 fok között elforgathatóak (OPERA szerkezet), vagy teljesen visszahúzhatóak és kis helyen összecsukódnak (BRERA szerkezet). Zárt állapotban menedéket nyújtanak a nap, a szél és az eső elől, és lehetővé teszik a víz elvezetését egy innovatív körcsatornarendszerrel. A lamellák igény szerinti állításával megfelelő légmozgás és szellőzés biztosítható folyamatosan a pergola alatt.

A tökéletes esztétikai megjelenés érdekében nincsenek látszó profilok vagy rögzítő csavarok még a finoman egymásra csúszó üvegajtóknál sem. Aki szeretné a bejáratot láthatóbbá tenni, füstüveg változatban is rendelheti a nyíló elemeket. Még a legkorszerűbb szerkezetnél is probléma lehet az egyenetlen talaj. A Pratic ezért egy különleges platformfelületet tervezett, amely elválaszthatatlanul integrálódik az oszlopprofilokba egy moduláris rendszer segítségével, kiküszöbölve ezzel az aljzat lejtését vagy az esetleges szintkülönbségeket.

Még a legkorszerűbb szerkezet is ütközhet meglepetésekbe az egyenetlen talaj miatt. Ezért a Pratic egy különleges platformfelületet tervezett, amely elválaszthatatlanul integrálódik a Connect oszlopprofilokba egy moduláris kompenzációs rendszer segítségével, amely így megoldja a lejtőket vagy a magasságkülönbségeket.

A Connect pergola az Amazon Alexa és Google Home asszisztenseken keresztül integrálható az okosotthon rendszerbe. Az otthoni automatizálás a szenzoroknak köszönhetően az időjárási viszonyokra is reagál, amelyek eső, hó vagy erős szél esetén aktiválják a lamellák záródását

A szerkezet akár 5×7 méteres kivitelben is rendelhető, valamint világítással és oldalsó RASO textilárnyékolókkal is bővíthető.
Jöjjön el bemutatótermeinkbe és ismerje meg, hogyan változtatja meg Connect a kerti életmód eddig ismert lehetőségeit.
email: info@alu-redony.hu
webes kapcsolatfelvétel: www.arhome.hu/kapcsolat
Mogyoródi bemutatóterem: +36 28 441 372
Törökbálinti bemutatóterem: +36 30 239 3975