Felöltöztetjük a házat, komplexen

Az árnyékoló rendszerek hosszú távra szólnak. Érdemes jól választani, hiszen minden nap „kézbe vesszük” őket. Egy jól összeállított komplex rendszer nemcsak teszi a dolgát, hanem minden nap örömöt és biztonságot nyújt. Tervezzen előre és használja ki maximálisan az összehangolt rendszerek előnyeit!

Építkezőknek jelentős csomagkedvezmények

Az előre gondolkodás többszörösen megtérül. Ha már a tervezés fázisában átgondolja, milyen rendszerekkel tökéletesítené saját otthonát, komfortját, akkor egyrészt jelentősen egyszerűsödik a kivitelezés, ezáltal önmagában is költséghatékonyabbá tehető. Ráadásként pedig építkező megrendelőinknek egyedi csomagkedvezményeket is nyújtunk!

Tervezzünk együtt!

Az építész szakembereket naprakész technológiai tanácsokkal segítjük. Ingyenesen letölthető AR Tervezési Segédlet programunkban minden hasznos információt és paramétert megtalál az árnyékolástechnika megtervezéséhez. Kivitelező csapatunk pedig garanciális,
komplex beüzemelést vállal igazodva
a tervezett menetrendhez.

ÉPÍTÉSZ OLDALRA

Egyedi árak +
kedvezmények +
GRÁTISZ VEZÉRLÉS

Az intelligens, összehangolt rendszerek ma már a legtöbb
új otthon részét képezik. Több elemből álló megrendelésnél segítünk a megfelelő rendszert kiválasztani, csomagkedvezményt adunk és akár az árnyékolók vezérléséhez szükséges eszközt, szoftvert és beállítást ajándékba adjuk hozzá!

KAPCSOLATFELVÉTEL