Pergola és napellenző előrendelés tavalyi áron!

A tudatos tervezés elengedhetetlen ahhoz, hogy céljainkat időben elérjük, különösen igaz ez napjaninkban az építőipar területén. Gyorsan és kitartóan növekednek a beszerzési költségek, és folyamatosan emelkednek az építőanyag árak. E tendenciának köszönhetően egyre hosszabbra nyúlik a kivitelezési idő. Sajnos jelenleg nem napokban és hetekben, inkább hosszú hónapokban gondolkodik a piac.

Mindezeket szem előtt tartva elindítottuk Pergola Előrendelés akciónkat, hogy vásárlóink már az idei szezonban biztosan élvezhessék bioklimatikus pergoláink minden kényelmét. Ehhez azonban nem csak nekünk kell előre gondolkodni és időben lépni, hanem Önnek is!

Amennyiben most megrendeli pergoláját, nemcsak a tavalyi árat biztosítjuk, de egyúttal garantáljuk kivitelezését a szezonra. Egyszóval kedvező áron megvásárolhatja csúcsminőségű pergoláját és ki is használhatja a tökéletes komfortot a nyári hónapokban! Sőt, akár egész évben.

Legyen 2022. a prémium pergola éve Önnek is és tegye meg mielőbb az első lépést!
Bemutatótermeinkben személyesen megtekintheti termékeinket és munkatársaink minden kérdésére választ adnak. Keressen minket bizalommal!

www.arhome.hu/kapcsolat

Elérhetőségeink:
AR HOME (Alu-Redőny Kft)
email: info@alu-redony.hu
Mogyoródi bemutatóterem: +36 28 441 372
Törökbálinti bemutatóterem: +36 30 239 3975