Bejárati ajtó

Nálunk nincs két egyforma ajtó!

Minden ajtót egyedileg tervezünk vásárlóink igényei alapján, így szinte végtelen variációs lehetőséget kínálunk. Ajtóink négy különféle felülettel választhatók: klasszikus fa, modern alumínium, dizájnos üveg és egyedi kőfurnér. A felületen kívül ön választhatja ki az ajtó színét, méretét, valamint a kilincset, üvegbetéteket és egyéb dizájnelemeket is. És csak ezután merülhet el igazán a részletekben!

Exkluzív bejárati ajtó ajánlat építkezőknek – Hogyan válasszunk?

A bejárati ajtó választás egy életre, de legalábbis évtizedekre szóló döntés is lehet, így választáskor nem árt a körültekintő odafigyelés. Az alábbiakban felsorolunk néhány jótanácsot, hogy megkönnyítsük a döntést.

ÁR ÉS ÁR-ÉRTÉK ARÁNY
Az ajtóra szánt ráfordítás nyilván igen széles skálán mozoghat, ám minden árszegmensben elmondható, hogy ár-érték arányban, műszaki tartalomban és minőségben jelentős különbségek lehetnek. Az AR Home a prémium és exkluzív bejárati ajtók piacán kínál kimagasló minőséget, melyekhez most:
alapból igényelhető az 50%-os állami támogatás,
építkezők, felújítók számára akár további 25% csomagkedvezményt biztosítunk.

MIK A LEGÚJABB TRENDEK?
Hazaérkezünk, az ajtónk felismer minket, kinyílik, beenged, majd becsukódik. Ha este nem zártuk be, megteszi helyettünk. Együttműködik a riasztóval, állapota mobiltelefonról is ellenőrizhető… és még rengeteg extra funkció. PERSZE, NEM MINDENKI VÁGYIK ŰRTECHNIKÁRA, de azért a kulcs helyettesítése ujjlenyomatfelismerővel, az egyedi dizájn, a motoros rudazatok, a minőségi alapanyagok, a tolópajzsos megoldások, a bejárati ajtó kínálta biztonságérzet, bizony sokat hozzátesz komfortérzetünkhöz.

MENNYIRE LEGYÜNK EXKLUZÍVAK?
Érdemes tisztázni, mit is jelent ma az igazi exkluzivitás?! Letisztult formavilág, harmónia a környezettel, mindez láthatatlan technológia vívmányokkal ötvözve – számunkra ez jelenti az exkluzivitást. A kínálatunkban szereplő magas minőségű és műszaki tartalmú ajtóink kiválasztásakor arra is ügyelünk, hogy megfeleljünk a fenti igényeknek, az épülőben lévő házzal maximális esztétikai összhangot, a ház intelligens rendszereivel pedig tökéletes szimbiózist teremtsünk.

MI A REÁLISAN ELVÁRHATÓ MŰSZAKI TARTALOM?
Minőségi alapanyagok, automata zár, keresztrudazatos betörésvédelem, hőhídmentes (akár 4 rétegű üveg) kivitelezés, ajtóvilágítás szünetmentes áramellátással, motoros mozgatás – a prémium ajtók azon tulajdonságai, melyekkel otthonunk bejárati ajtói hosszú évek múltán is korszerűnek, különlegesnek és exkluzívnak számítanak majd.

NÉZZÜK MEG ÉLŐBEN, HALLGASSUNK A SZAKÉRTŐRE!
Ne kövessük el azt a hibát, hogy katalógusból választunk, ha tehetjük, nézzük meg személyesen, próbáljuk ki, nyissuk ki, csukjuk be – keressünk olyan partnert, aki – amellett, hogy saját bemutatóteremmel rendelkezik – tanácsokkal, tapasztalatokkal is támogatja döntéseinket. 

GONDOLKOZZUNK RENDSZERBEN!
Ha építkezünk vagy akár felújítunk, mindenképpen vegyük figyelembe, hogy házunk rendszerben működik, az általa kínált intelligencia – ha láthatatlan is – igen sokat hozzátehet az otthon komfortjához. Éppen ezért a legjobb, ha a bejárati ajtók rendszerbe illesztésén már a tervezés-építkezés első fázisaiban elkezdünk gondolkodni, akár – adott ponton – magunkkal visszük a tervezőt a számunkra szimpatikus bemutatóterembe. Ha tehetjük, válasszunk olyan partnert, aki több ponton is tud segíteni nekünk a házunk felöltöztetésében vagy intelligensé tételében, a kínálatában szerepelnek ablakok, árnyékolók, garázskapuk, kültérre beépített elemek, akár pergolák, napellenzők.

KÖSSÜNK KÖLCSÖNÖSEN JÓ ÜZLETET!
Törekedjünk olyan partner bevonására, aki több területen is ki tudja szolgálni igényeinket, az építkezéssel kapcsolatos teendőket. Ha egy közös beszerzési forrásból – partner kínálatából – válogatunk, jogosan számíthatunk extra megbecsülésre, hiszen az igények komplex kezelésével idő- és költséghatékonyabbá tehető a kivitelezés. Másrészről vásárlói oldalról sem mindegy, mennyi idő és pénz ráfordítással valósítjuk meg álmainkat! Cégünk, az építkező partnereink számára akár 25%-os csomagkedvezményt is biztosít, mely az építkezés során folyamatosan igénybe vehető. Csomagkedvezményünket a jelenleg elérhető akár 50%-os állami támogatással együtt értelmezve elmondható: ilyen magas minőséghez ilyen kedvező financiális kondíciókkal talán még soha semmikor nem juthattunk hozzá!

VÁRJUK BEMUTATÓTERMEINKBEN!
Bemutatótermeinkben termékkínálatunk jelentős része teljeskörű beüzemelésre került, azaz élőben is kipróbálhatók. Ablakok, árnyékolás redőnnyel, zsaluziával, zipScreen-nnel, bejárati ajtók, terasz árnyoklás, pergola – nem kell katalógusoból válogatni, hiszen nálunk személyesen is megtekintheti, kipróbálhatja. Érdemes előzetesen időpontot foglalni, mert így garantálni tudjuk, hogy tanácsadó kollégáink részletesen bemutatják Önnek a kiszemelt termékeket.

Ajánlatkéréshez vagy kapcsolatfelvételhez klikkeljen ide>
Bejárati ajtó katalógusunkat innen töltheti le.

Különleges, kőburkolatos bejárati ajtóinkról itt olvashat bővebben.
Ajtóink a weboldalon itt érhetők el.

Elérhetőségeink:
AR HOME (Alu-Redőny Kft)
email: info@alu-redony.hu
webes kapcsolatfelvétel: www.arhome.hu/kapcsolat
Bemutatótermeink
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: + 36 30 250 4380

Szintén ebben a kategóriában: #aktuális
Szintén ebben a kategóriában: #építkezés
Szintén ebben a kategóriában: #hír
Szintén ebben a kategóriában: #kiemelt