Újdonság! Kőborítású bejárati ajtó, igényeseknek!

Talán bele sem gondolunk, a bejárati ajtó az első találkozás otthonunkkal, amikor hazaérünk. Az általa kiváltott – akár tudatalatti impresszió – jelentősen hozzájárul komfortérzetünkhöz, otthonunk melegségéhez, vagy éppen karakterességéhez, stílusához. Az AR Home kínálatában hazánkban elsőként érhető el a kőburkolatú bejárati ajtó, mely exkluzivitásával és eleganciájával jelentősen hozzátesz otthonunk varázsához.

Az igényesség trendjei: előtérben természetes anyagok

A bejárati ajtó jellemzően hosszú távra szóló választás, így érdemes alaposan átgondolnunk, milyen legyen az ajtó, amivel naponta találkozunk. Igényes megoldások és elegancia tekintetében egyaránt elmondható: a természetes anyagok előtérbe helyezése – és ezzel együtt a műanyag elhagyása – egyszerre kínál finoman exkluzív és hosszútávú megoldást. Alumínium váz és keretszerkezet, fa vagy kőborítás, egyedi felületkezelésekkel, a házunk arculatához igazított színekkel és saját stílussal – szerintünk ezek az igényes választás sarokpontjai.

Kőburkolat az ajtón – egyedülálló elegancia

Hazánkban elsőként kezdtük meg a kő, pontosabban kőfurnér alkalmazását a bejárati ajtókon. De mi is az a kőfurnér? A kőfurnér valójában szeletelt kő. Tulajdonképpen hatalmas sziklatömbök kerülnek egy speciális szeletelőgépbe, ami speciális vágási technológiával (pl. vízsugaras) 1-2 mm-es szeleteket szel le a sziklából. Az így kapott táblákat hívjuk kőfurnérnak, melyek méretre vágás után ragasztással kerülnek az ajtószerkezetre. Fontos tehát, hogy ez nem egy kőporból visszagranulált anyag, hanem maguk a természetadta sziklák szeletei, azok lenyűgöző textúráival, mintázataival együtt.

Békák az ajtó alatt. Bejárati ajtót cseréltünk Máté Szabinál….

Felületek, megoldások, kombinációk

A kő(szikla) mint alapanyag végtelen színben és mintázatban áll rendelkezésre Európa- és világszerte. Gondoljunk csak bele, a spanyol Pireneusok, az olasz Dolomitok, a fekete-erdei antracit, a Balaton-térség vörös kövei vagy a tanúhegyek bazaltja – és még sorolhatnánk – mennyire sajátos, egyedi jellemzőkkel, színnel és mintázatokkal megáldott anyagok, és micsoda lehetőség rejlik használatukban. Ezeket az anyagokat tetszőlegesen kombinálhatjuk, használhatjuk teljes felületen, vagy „csak” betétként, tólópajzs dekorációként vagy akár több anyag kombinációjában is.

Technológia a dizájn mögött

Az ajtók kínálta stabiltást és biztonságot annak váza, kerete és a beépített technológia összehangja adja. Az AR Home kínálatában alumínium alapú – tehát könnyű, ám kellően merev – ajtók szerepelnek, melyeket a kor legkorszerűbb vívmányival ötvöztünk. Hőszigetelő légkamrák, rejtett pántozatok, ujjlenyomatos beléptetés, a ház vezérlésével összehangolt üzemelés, mobiltelefonos „live” kontroll az ajtó státuszáról, mindez csak néhány példa a komfortérzetünk növelésére.

Kakukktojás: nemes faburkolat az alumínium vázon

Mi, az AR Home-nál mindig fontosnak tartottuk az egyedi megoldásokat, az igazi eleganciát kínáló diszkrét igényességet. Ezért szerepelnek kínáltaunkban a különleges fa borítások, mint a 200 éves tölgyfa borítással készült bejárati ajtónk. A felelős erdőgazdálkodás számos európai országban többszáz éves múltra tekint vissza, ahogyan korábban már beépített fa anyagok, így ezek a nemesfa burkolatok könnyen elérhetők. Bátran ajánljuk a természetes anyagok rajongóinak, a fa kedvelőinek.

Bemutatótermeinkben személyesen is megtekintheti

Az alapos választás a kipróbálással lehet teljes, a személyes „kontaktust” semmilyen katalógus nem pótolhatja. Éppen ezért három bemutatóteremmel is várjuk Vendégeinket, Budapest két oldalán Mogyoródon és Törökbálinton, valamint szegedi bemutatótermünkben is kipróbálási lehetőséggel és személyes konzultációval könnyítjük meg az Ön választását.

Várjuk Önt szeretettel!

Ajánlatkéréshez vagy kapcsolatfelvételhez klikkeljen ide>
Bejárati ajtó katalógusunkat innen töltheti
Építkezőknek szóló csomagkedvezményeinkről itt olvashat bővebben.
Ajtóink a weboldalon itt érhetők el.

Bemutatótermeink
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: + 36 30 250 4380

Szintén ebben a kategóriában: #aktuális
Szintén ebben a kategóriában: #hír