Napellenzők és pergolák – Mennyibe kerül?

EZ A CIKK 2022. 06. 01-ÉN FRISSÜLT UTOLJÁRA.
Nem könnyű eligazodni a napellenzők és pergolák piacán, hiszen nem csak óriási árkülönbségek lehetnek, hanem műszaki tartalomban, minőségben, garanciában és talán beépítési költségben is egészen nagy a szórás. Lentebb részletezzük, nálunk mi mennyibe kerülhet, illetve mire érdemes figyelmet fordítani egy ilyen – hosszútávra szóló – árnyékoló beruházásnál.

Mi, mennyibe kerül? Az alábbiakban legnépszerűbb termékinkből állítottunk össze egy irányadó induló árlistát, hogy megkönnyítsük Önöknek a tájékozódást. Az árak nettó árak.

Pratic Fusion pergola – A hagyományos formák kedvelőinek

Induló ár, 4×4 m felülettel: 2.499.000 Ft+Áfa-tól

Árkategóriájában kimagasló minőségű környezetkomfortos teraszárnyékoló, mely tökéletes egyensúlyt talál a természetes légmozgás és a napfény között, így ideális hőmérsékletet teremt. Teljesen elhúzható ponyvás tetőszerkezetének köszönhetően védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. Integrált elülső és oldalsó függőleges textilárnyékolóval is bővíthető. Akár 5m széles kivitelben is megvalósítható, szerkezetenként sorolható. A rejtett vízelvezetés a teraszárnyékoló alapfelszereltsége. Vezérelhető applikációval, illetve összekapcsolható a ház meglévő okosrendszereivel.

Pratic Alutecnic pergola – Árban is páratlan

Induló ár 4x4m kivitelben: 1.900.000 Ft+Áfa-tól

Az olaszországi Pratic által kínált időtálló minőséget az Alutecnic pergola éppúgy képviseli, mint drágább társai. Jellemzően homlokzathoz rögzített két lábas változatban kerül megvalósításra, de önálló, 4 lábas változatban is kivitelezhető. Letisztult formavilág jellemzi, applikációval vezérelhető.

Pratic Vision pergola – Igényesség és elegancia

Induló ár 4x4m kivitelben homlokzathoz rögzítve: 4.429.000 Ft+Áfa-tól

Lamellás szerkezetű bioklimLamellás szerkezetű bioklimatikus pergola, a prémium kategória jeles képviselője. Minimalista stílus, kifinomult elegancia és kimagasló funkcionalitás jellemzi. Sokoldalúságát jól tükrözi, hogy külső homlokzathoz építve vagy szabadonálló módon is kivitelezhető, már meglévő építészeti szerkezetekkel is kombinálható, sőt, akár több modult egymáshoz illesztve is bővíthető. Egy-egy modul akár 30 négyzetméter árnyékolására is képes lehet, így könnyen alakíthatók ki nagyméretű, védett, bioklimatikus terek. A Pratic Vision pergola 140 fokkal elforgatható lamelláinak köszönhetően tökéletes kiindulási pont a 4 évszakos teraszok kialakításához.

ShadeLab Kumo napellenző – A közönségkedvenc

Induló ár 4x4m kivitelben: 719.000 Ft+Áfa-tól

Szép, stílusos és egyszerű: a környezetével és a körülötte lévő architektúrával tökéletesen harmonizáló KUMO napellenző a letisztult dizájn jegyében készült: nincsenek látható csavarok. A napellenzőt behúzott állapotban teljesen zárt tokozat védi. Sokoldalú funkcionalitásának köszönhetően számos árnyékolási kihívásra megoldást kínál, széles határok között állítható dőlésszögével nem csak teraszok, erkélyek árnyékolására alkalmas, hanem akár ablakok fény-árnyék szabályozására is.

Pratic Phoenix pergola – Csúcskategória elérhető áron

Induló ár 4x4m kivitelben: 2.199.000 Ft+Áfa-tól

A Phoenix Free és Air a korábbi modell frissítése: bármilyen természeti vagy városi környezetben tökéletes komfort és elegancia jellemzi, a moduláris árnyékolórendszerek szabadságával kombinálva. Könnyed és filigrán szerkezetének köszönhetően légies megjelenésű, mely minimalista stílusával és modern technikai megoldásaival tökéletesen hozza a nyitottságot, a szabad terek lenyűgöző életérzését.

A fentiekben felsorolt lista korántsem teljes, bemutatótermeinkben az összes nálunk rendelhető típusról és specifikációról bővebb felvilágosítást tudunk adni.

Mire figyeljen?!

A legfontosabb használati jellemzők nem látszanak!

A pergola zajos, intenzív motorhang, nyikorgó alkatrészek, kattogó csapágyak – csak néhány példa azon problémák közül, melyekre csak a beépítés után A pergola zajos, intenzív motorhangot ad ki, nyikorgó alkatrészek, kattogó csapágyak jellemzik a működést – csak néhány példa azon problémák közül, melyekre csak a beépítés után derül fény. Mit tehetünk ellenük? Próbáljuk ki a pergolát, napellenzőt, mielőtt megvesszük! Ne katalógusból, weboldalról, „elmondásból” válasszunk, hanem keressünk olyan partnert, aki be tudja mutatni árnyékolóit működés közben. Bemutatótermek előnyben! Mi hárommal is rendelkezünk az országban, ezek elérhetőségeit ide klikkelve éri el.

Ami majdnem az, az nem az! Kerüljük a másolatokat!

Ahogyan minden piacon, a jó minőségű termékeket az árnyékolók esetében is másolják. Ám a lényeg – a szakértelem, az alapanyagok, a több évtizedes tapasztalat – nem másolható! Elmondhatjuk, ma már nem csak Ázsia felől érkeznek „klónok”, hanem európai országokból is. Ha tehetjük, válasszunk olyan gyártót, aki igazoltan nagy múlttal, folyamatos fejlesztésekkel régóta jelen van a piac meghatározó szereplői között. Nálunk ez alapszempont. Partnereink, a német Roma, és az olasz Pratic csak néhány példa azok közül, akiknek több évtizedes múltja számunkra a minőség garanciáját jelentik.

Ajánlatkéréshez vagy kapcsolatfelvételhez klikkeljen ide>>>
Pergola és napellenző katalógusunkat innen töltheti le>>>

Építkezőknek, felújítóknak szóló csomagkedvezményeinkről itt olvashat bővebben >>>
Pergoláink a weboldalunkon itt érhetők el >>>

Látogasson el bemutatótermeinkbe, próbálja ki termékeinket üzem közben!
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: +36 30 250 4380