Pergola árak a prémium kategóriában

Tisztelt Partnereink, leendő Ügyfeleink!

Az alábbiakban összegyűjtöttük Önöknek a legjellemzőbb pergola és bioklimatikus pergola árakat az általunk képviselt prémium kategóriából. Az árak mellett néhány technikai paraméterre és más olyan tényezőre is kitérünk, melyek a pergoláink hosszútávú üzembiztos működését támogatják.
A legfontosabb tudnivalók a pergolákról:
– A feltüntetett árak olyan alumínium pergolákra vonatkoznak, amelyek prémium alapanyagok felhasználásával készültek a dizájn és formatervezés fellegvárában, Olaszországban.
– Pergoláink a rendkívül innovatív és nagymúltú olasz Pratic cég termékei, amelyek többszörös dizájn díjas teraszárnyékolók és kategóriájukban a világ élmezőnyébe tartoznak.
– Olyan pergolákról van szó, amelyekre az európai gyártó cég hosszútávú garanciát kínál, illetve a jótállási időn túl is garantál megbízható szervízhátteret, rendelkezésre álló alkatrészeket.
– Olyan kínálatra vonatkozik, amelyet nem katalógusból vagy videó alapján választhat ki, hanem bemutatótermeinkben, személyes megtekintés és kipróbálás után.

Az árakra 410 HUF/EUR árfolyamig árgaranciát vállalunk. Az árak nem tartalmazzák az egyedileg elérhető esetleges további kedvezményeket, ezek mértékéről érdeklődjön értékesítőinknél.

Pratic Alutecnic
Teljes egészében alumíniumból és rozsdamentes acélból készül, és mindenféle környezetbe jól illeszkedik. Ez egy praktikus és elegáns megoldás akár nyilvános akár privát terek lefedésére, ponyva fedéssel, motoros mozgatással, okosvezérléssel, távirányítóval.

Alutecnic pergola árak 4x4m méretben, alapkivitelben: 2.145.000 Ft + Áfa-tól

Pratic Phoenix

Az alumínium pergola vékony profilokon álló könnyed, légies stílusú, ponyva fedésű pergola, hi-tech megoldásokkal, változtatható színű LED világítással, így bármilyen környezetben megállja a helyét. Bárhol telepíthető a felszín egyenetlenségeit kiküszöbölő padlózatnak köszönhetően. Free (szabadon álló) és Air (homlokzathoz illeszkedő) változatban is elérhető.

Phoenix Free pergola árak 4x4m méretben: 2.480.000 Ft + Áfa-tól
Phoenix Air pergola árak 4x4m méretben: 2.515.000 Ft + Áfa-tól

Pratic Fusion
Letisztult vonalvezetésű alumínium pergola, amely ötvözi az eleganciát a kényelemmel és bármilyen homlokzathoz illeszkedik. Elhúzható ponyvás tetőszerkezete akár 650 cm-re is képes kinyúlni, beépített LED világítással, oldalsó textilárnyékolókkal is bővíthető.

Fusion pergola árak 4x4m méretben: 2.790.000 Ft + Áfa-tól

Pratic Vision
Csúcskategóriás, alumínium szerkezetű, lamellás bioklimatikus pergola, akár 140 fokban állítható tetőlamellákkal. Tökéletes megoldás a beérkező fény, árnyék és hőérzet szabályozására, kompromisszumok nélkül. Beépített világítás, hi-tech megoldások, intelligens vezérlés jellemzik. Tetszőlegesen „öltöztethető”, akár oldalsó üvegfalakkal és textilárnyékolókkal is kombinálható.

Vision pergola árak 4x4m méretben: 5.070.000 Ft + Áfa-tól

További műszaki információért, bővebb tájékoztatásért, helyszíni felmérésért kérjük IDE KLIKKELVE vegye fel velünk a kapcsolatot.

Pergola és napellenző katalógusunkat innen töltheti le.
Építkezőknek, felújítóknak szóló csomagkedvezményeinkről itt olvashat bővebben.
Pergoláink a weboldalunkon itt érhetők el.

Bemutatótermeink
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: +36 30 250 4380