SzevaszTerasz! Itt az év talán legjobb pergola ajánlata!

A videó klikkelére indul

Tisztelt Partnereink, leendő Vásárlóink!

Cégünk, az AR Home Aluredőny Kft. és az olaszországi Pratic, mint a világ egyik vezető pergola vállalata, nagyszabású pergola akciót indít, melynek keretében Önök rendkívül előnyös feltételekkel és rövid építési határidővel valósíthatják meg bioklimatikus terasz elképzeléseiket.

Az ajánlat röviden
Nyári akciókban:
20% kedvezménnyel kínáljuk az olasz Pratic szinte teljes pergolakínálatát,
– ezen felül elengedjük a beépítés munkadíját,
– szolgáltatásunkra idő- és árgaranciát is vállalunk: pergolája akár 6 hét múlva megépülhet az Ön teraszán, és az adott ajánlat nem függ a forint és az Euro esetleges árfolyamváltozásaitól.
Az ajánlatkérést egyeztethetjük telefonon vagy akár személyesen, bemutatótermeinkben, ahol a legtöbb típust működést is be tudjuk mutatni Önnek!

Pergolaakciónk mellett NAPELLENZŐINKRE is szezonnyitó akciót hirdettünk, melyben 25% kedvezményt adunk a exkluzív napellenzőinkre. az akció részleteiről oldalunkon olvashat bővebben.


Több infó Pratic pergolákról:
– Az olaszországi Pratic a világ egyik leginnovatívabb pergola gyártója, termékei kompromisszummentes komfortot és valódi csúcsminőséget képviselnek.
– A Pratic falhoz rögzített és szabadon álló megoldásokat is kínál, így pergolái a teraszok mellett a kerteknek is hasznos kiegészítője lehet.
– Funkcionalitás tekintetében a pergolák mindent tudnak, a szélérzékelés, esővíz-elvezetés, automatikus mozgatású lamellák, a különböző megoldású oldalfalak vagy a mobilról vezérlés csak néhány példa ezek közül.
– A csúcsminőség a Pratic elsődleges szempontja, mely dizájnban, anyaghasználatban, műszaki tartalomban is megfelel a legmagasabb elvárásoknak, igényeknek.
– Pergoláinkhoz alapból is kínálunk 5 év teljeskörű garanciát, de szervizhátterünk és az alkatrészek folyamatos rendelkezésre állása lehetővé teszi, hogy a pergola valóban élete szóló választás legyen.

Az AR Home-ról bővebben:
Cégünk immár 27 éves múlttal rendelkezik az árnyékolástechnikában, a terasz árnyékolás mellett a nyílászárók prémium árnyékolásában is élenjárunk, legyen szó redőnyökről, zsaluziákról vagy akár zipScreen-ekről.
Bemutatótermeink egyedülállóak, mogyoródi bemutatótermünk Pestről, Pest megyéből és az ország keleti részéből is könnyen elérhető, míg törökbálinti bemutatótermünk Budáról, a nyugati agglomerációból, valamint az ország nyugati részéből érkezőknek kínál kényelmes és könnyen elérhető megoldást.
Technikai és technológiai felszereltségünknek köszönhetően bármilyen egyedi igényt meg tudunk valósítani, legyen szó épülethez finomhangolt színvilágról, egyedi – akár extrém – méretekről, speciális elvárásokról.
Kooperatívak vagyunk, tanácsadunk, segítünk a választásban, tapasztalatunk segítségével Önkönnyebben megtalálhatja az adottságainak és igényeinek megfelelő ideális és időtálló megoldást.

Elérhetőség
A legbiztonságosabb vásárlás a személyes vásárlás – ezért már két bemutatóteremmel is rendelkezünk a Budapest környékén (Mogyoród és Törökbálint), míg a Dél-alföldieket szegedi partnerünk bemutatóterme várja. A személyes találkozás során napellenzőink nagy része üzem közben is megtekinthető, és a rendelkezésre álló lehetőségekről, szín- és anyagválasztékról, extra funkciókról is bővebb tájékoztatást adunk.

Találkozzunk személyesen bemutatótermeinkben, vagy:
– Kérjen ajánlatot vagy visszahívást ide klikkelve >>>
– Tekintse meg napellenzőinket weboldalunkon >>>
– Töltse le napellenző és pergola katalógusunkat >>>

Bemutatótermek
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: +36 30 250 4380