Újdonság! Automata redőnyök napelemes motorral!

Roma árnyékolás Somfy napelemes motorral


Új szintre lépett a nyílászáró árnyékolás: az automatizált redőnyök immár – tokozatra vagy homlokzatra rögzített – lokális napelemmel is működhetnek. Partnerünk, a Somfy árnyékolástechnikai specialista és cégünk, az Alu-Redőny Kft. együttműködésében megvalósuló árnyékolás korszerűsítés szinte az összes redőny megoldásra kiterjed.

Áramellátás beépített napelemmel
A napelemes rendszer lényege, hogy az árnyékolás függetlenné válik a ház áramellátásától, mivel a tokozatba épített napelemek képesek a mozgatáshoz és automata működéshez szükséges energia folyamatos biztosítására. Így árnyékolóink:
energiafelhasználása nem függ az elektromos hálózattól, mert az energiát a napelem biztosítja az akkumulátor számára., ezzel hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményezve,
a napelembe épített fényérzékelőnek és a TaHoma okosotthon központnak köszönhetően lehetőség van automatizálni a redőnyök működését, és az időjárási viszonyok változásaihoz igazítani a nyitási és zárási ciklusokat.
Mindezen funkciók kiegészülnek az adott árnyékolás saját képességeivel, fényérzékeléssel, optimalizálással, szélérzékeléssel.


A Somfy napelemes redőnymotor szinte bármilyen redőnyhöz integrálható.
Cégünk, az Alu-redőny Kft. árnyékoló kínálata rendkívül széles, a saját gyártású alumínium redőnyöktől kezdve egészen a német Roma vállalat prémium termékekig kínálunk árnyékolástechnikai megoldásokat, melyekben egyvalami azonban közös: komplex és maximalista tervezéssel és kivitelezéssel állunk partnereink rendelkezésére!Felújítóknak és építkezőknek – Rendszerben is megvalósítjuk!
A megfelelő dizájn, energiakomfort és kényelem tekintetében a komplex gondolkodás mindig kifizetődik vásárlóink számára: a nyílászáró cserét tervező vagy új házat építő partnereinket ablakokkal és a hozzá tartozó árnyékolással is ki tudjuk szolgálni, de akár exkluzív bejárati ajtókkal és egyedi teraszárnyékoló megoldásokkal is gazdagítani tudjuk otthona kényelmét. Természetesen a rendszer minden eleme integrálható az okosohotthon vezérlésbe, a részegységek akár mobiltelefonról is vezérelhetővé válnak.

A napelemes motorizáció előnyei
– A napelemmel működő automata redőny telepítése nem jár falbontással és javítással, mert a rendszer nem igényli az elektromos kiállás létesítését. Így Ön megtakaríthatja a villanyszerelési és helyreállítási munkálatok költségeit.
– A napelembe épített fényérzékelő révén, az Ön ROMA redőnyei automatikusan működésbe lépnek az időjárási körülmények változásaira. Télen a napsütötte épületfronton beengedi a napfényt, hogy felmelegítse otthonát, felhős idő esetén lezárja a redőnyöket, ezzel bent tartva a meleget. Nyáron pedig a tűző nap elől védi ablakait és nem engedi, hogy túlzottan felmelegedjen otthona. Mindkét esetben jelentős hűtési-fűtési energia takarítható meg.
– A napelemmel működő, automata redőnyök hatékonysága 100%-ban megegyezik a vezetékes redőnyökével. Az RS100 Solar redőnymotorok az RS100 motorok meglévő funkcióin felül (csendes mozgatás, lágy indítás és megállítás) rendelkeznek további extra tulajdonságokkal, mint például a hőkomfort funkció.
– Üzembiztonság: Az RS100 Solar redőnymotorok 45 nap üzemidőre képesek egyetlen feltöltéssel. Nem szükséges, hogy folyamatos napsütés érje a napelem panelt, a rendszer hatékonyan ellátja energiával a motort minden évszakban.


Elérhetőség
A legbiztonságosabb vásárlás a személyes vásárlás – ezért már két bemutatóteremmel is rendelkezünk Budapest környékén (Mogyoród és Törökbálint), míg a Dél-alföldieket szegedi partnerünk bemutatóterme várja. A személyes találkozás során termékeink nagy része üzem közben is megtekinthető, és a rendelkezésre álló lehetőségekről, szín- és anyagválasztékról, extra funkciókról is bővebb tájékoztatást adunk.

Találkozzunk személyesen bemutatótermeinkben, vagy:
– Kérjen ajánlatot vagy visszahívást ide klikkelve >>>
– Tekintse meg árnyékoló kínálatunkat weboldalunkon >>>
– Töltse le árnyékolástechnikai katalógusunkat >>>

Bemutatótermek
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: +36 30 250 4380