Csúcskategóriás napellenzők 25% nyári kedvezménnyel és…

Kedves leendő Vásárlóink!

Immár harmadik alkalommal valósítjuk meg tavaszi napellenző akciónkat. Célunk, hogy a magas minőség mellé kiváló árkedvezményt, fizetési kondíciókat és egyéb könnyítéseket kínáljunk, hogy Önnek ne legyen min gondolkodnia.

Egy évben egyszer: 25% kedvezmény szinte a teljes napellenző kínálatra
Júniusi megrendelés esetén szinte a teljes napellenző kínálatunkra egyedülálló 25%-os kedvezményt adunk, amit további – típusspecifikus – lehetőségekkel fejeltünk meg. Típustól függően extra felszereltségeket – ajándék szélérzékelőt, telefonos vezérlőapplikációt.biztosítunk a megrendelésekhez.

Mennyi a kivitelezési idő?
„Még a szezon előtt elkészülünk” – ez a fő törekvésünk. Bizonyára Ön is tapasztalta, az építőipari – vagy akár árnyékolástechnikai – kivitelezéseknél hosszan elnyúló határidőkre lehet számítani. Éppen ezért akciós kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy felkészülten, akár meglévő RAKTÁRKÉSZLETRŐL KI TUDJUK SZOLGÁLNI VÁSÁRLÓINK IGÉNYEIT. A napellenzők kivitelezéséhez szükséges alapanyagok és szerelvények rendelkezésre állnak raktárainkban.

Üzemelési biztonság és garancia
Napellenző kínálatunk a leginnovatívabb gyártók kínálatából állítottuk össze, olasz dizájn és német minőség, mellyel ezek a termékek megelőzik vetélytársaikat. Emellett napellenzőinkhez hosszú távú garanciát, és garanciaidőn túli szervizhátteret is kínálunk.

Napellenzőink tudása
Az intelligens vezérelhetőség ma már alapfeltétel, a mobilról való irányíthatóság, a ház wifi hálózatával való kooperáció is a szériafelszereltség része lehet. Ezen túlmenően vásárlóink találhatnak a kínálatban egyéb extra képességeket is: a RedDot dizájndíjas termékink tökéletes harmóniát kínálnak a környezettel, de találhatunk beépített világítást, vízelvezetést, szélérzékelő funkciókat, vagy akár oldalfalakkal kiegészített és okosvezérléssel ellátott napellenzőt is.

Elérhetőség
A legbiztonságosabb vásárlás a személyes vásárlás – ezért már két bemutatóteremmel is rendelkezünk a Budapest környékén (Mogyoród és Törökbálint), míg a Dél-alföldieket szegedi partnerünk bemutatóterme várja. A személyes találkozás során napellenzőink nagy része üzem közben is megtekinthető, és a rendelkezésre álló lehetőségekről, szín- és anyagválasztékról, extra funkciókról is bővebb tájékoztatást adunk.


Találkozzunk személyesen bemutatótermeinkben, vagy:
– Kérjen ajánlatot vagy visszahívást ide klikkelve >>>
– Tekintse meg napellenzőinket weboldalunkon >>>
– Töltse le napellenző és pergola katalógusunkat >>>

Építkezős-szépítkezős tavaszt kívánunk!

Bemutatótermek
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: +36 30 250 4380