TAVASZI MÍNUSZOK: Prémium napellenzők 25% kedvezménnyel és…

Kihagyhatatlan ajánlattal nyitjuk a terasz-szezont! Prémium napellenző ternékeink akár 25% kedvezménnyel rendelhetők meg 2021. május 31-ig, de a vásárláshoz egyéb kiegészítők is járnak:

– ingyenesen biztosítjuk napellenző extra felszereltségként a szélérzékelőt, melynek köszönhetően nő az üzembiztonság: bizonyos erősségű szél esetén a napellenző automatikusan behúzza magát.
– emellett ingyenesen biztosítjuk a mobiltelefonos vezérlő applikációt (Connexoon távirányítás)
– és bizonyos típusok és régiók esetén a beépítés költségét is elengedjük!

Napellenzőink kizárólag magas minőségű, 5 év garanciával bíró európai dizájntermékek, főként az olasz Pratic és a ShadeLAB márkák legújabb fejlesztésű intelligens termékei.

Emellett tavaszkezdő akciónkat kiterjesztettük a méltán népszerű Novoferm Iso 45 motoros szekcionált garázskapukra, melyek már 273900 Ft-tól elérhetők. A garázskapuk szerkezetére 10, a motorra és a vezérlésre 5 év garanciát biztosítunk. Ezen termékkörre is érvényes az 50%-os állami felújítási támogatás, erről bővebb információt találhat oldalunkon az oldal tetején lévő állami támogatás gombra klikkelve.

Ha bővebb információra kíváncsi, hívja törökbálinti vagy mogyoródi központi számainkat, vagy keresse fel bemutatótermeinket, ahol termékeink nagy része működés közben is megtekinthető!
ELÉRHETŐSÉGEK IDE KLIKKELVE >>>

Építkezős-szépítkezős tavaszt kívánunk!

Szintén ebben a kategóriában: #aktuális
Szintén ebben a kategóriában: #építkezés
Szintén ebben a kategóriában: #hír
Szintén ebben a kategóriában: #kiemelt