Árnyékolunk.
Immár 25 éve.

Fény és árnyék. A kettő összhangjára törekszünk, azzal hogy házakat, otthonokat öltöztetünk,
árnyékolástechnikai megoldásokkal. Pergolákkal, redőnyökkel, zsaluziákkal, textilárnyékolókkal, nyílászárókkal,
garázskapukkal.

Tanácsok és szakértelem.

Kompromisszumoktól

mentes megoldásokkal.

Ön a legjobbat szeretné kihozni otthonából. Mi is.
Árnyékolástechnikai megoldásainkat előrelátó műszaki tervezés, rendszerben gondolkodás, maximalizmus jellemzi.
Legyen az pergola, redőny, zsaluzia, nyílászáró, garázskapu vagy intelligens otthon rendszer, mi felmérünk, szaktanácsot adunk, majd végül megvalósítunk.

A világ legjobb márkái
nálunk vannak.

Partnereink a világ vezető árnyékolástechnikai márkái, a német mérnöki csúcstechnológia vagy akár az olasz design képviselői. 

Dizájndíjas termékek, egyedi formavilág, kompromisszum nélküli minőség és innovatív, környezettudatos megoldások, a tökéletes komfortért

Forma, design, funkció.

A terasz ma már nem csak egy „praktikus hely”.
És nem csak egy idilli hely, ahol jól érezzük magunkat, hanem kiterjesztett élettér, otthonunk szerves része.
Teraszárnyékolóinkkal, pergolával, napellenzővel tesszük egész évben élvezhetővé a külső tereket. Esőben, hóban, napsütésben, évszaktól, időjárási viszonyoktól függetlenül.

Rendszerben gondolkodunk

Különböző termékek összehangolt működése, önmagukat igény szerint vezérlő elemek rendszert alkotnak. Technológiába rejtett intelligencia, ma már erről szól a világ. Korszerű megoldások, amelyek a kényelmünket szolgálják. Így Ön nemcsak egy-egy termékünkkel tervezhet, de egy színekben, hangulatban és műszakilag tökéletesen összehangolt rendszerben is gondolkodhat.

Jó partneri viszony, garanciával.

A szoros együttműködés partnereinkkel, a változatos műszaki megoldások, a minőségi alapanyagok, az egyedülálló szín- és formagazdagság, valamint 25 éves tapasztalatunk együttesen alakították ki azt a filozófiát, amelynek mentén dolgozunk. Gondolkozunk, tervezünk, alkotunk, munkánkért teljeskörű felelősséget vállalunk. Visszatérő megrendelőink tanúsítják ezt.

Section 1
Section 2
Section 3