Pergolák 20% kedvezménnyel, május 31-ig!


Pergola a teraszra még a szezon előtt?
Igen, lehetséges, akár 6 hét alatt elkészülhet új, csúcsminőségű pergolája, amit aztán a teljes szezonban élvezhet.

Mire vonatkozik a 20% kedvezmény?
Bizonyos típusokra, amennyiben május 31-ig az AR Home-nál megrendelésre kerülnek. A pontos típusokról és lehetőségekről érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Hogyan válasszon?
A legjobb megoldás a hosszú távra gondolkodás, az előrelátó tervezés. A pergola sokáig otthonunk, teraszunk dísze lesz, így érdemes körültekintően választani. Származási hely, garanciaidőszak, vagy időn túli megbízható szervizháttér mind olyan tényezők, melyek támogatják a döntést.

Számít, hogy honnan származik a pergola?
Elmondható, Európa élen jár a teraszárnyékolás innovációkban, ahogyan az is, hogy az innovációk gyakran lemásolásra kerülnek. De ami majdnem az, az nem az! Pergola partnerünk, az olasz Pratic a világ egyik legelismertebb gyártója, kínálata lenyűgöző eleganciát nyújt a terasz tökéletes komfortjának kialakításához. Ponyvás és lamellás szerkezetek, beépített ledes világítás, esővíz elvezetés, szélérzékelő képesség, telefonról vezérelhető intelligencia – csak néhány példa az innovációk sorából.

Próbálja ki bemutatótermeinkben!
Nem utolsó szempont a választásánál a személyes meggyőződés. Ezért javasoljuk, részesítsen előnyben minden olyan megoldást, ahol a pergolákat kipróbálhatja választás előtt. Legnépszerűbb modelljeinket bemutatótermeinkben nem csak megtekintheti, hanem ki is próbálhatja, jól képeztt kollégáink segítik az Ön döntését, legyen szó stílusról, dizájnról vagy akár műszaki tartalomról.

Ajánlatkéréshez vagy kapcsolatfelvételhez klikkeljen ide>
Pergola és napellenző katalógusunkat innen töltheti le.
Építkezőknek, felújítóknak szóló csomagkedvezményeinkről itt olvashat bővebben.
Pergoláink a weboldalunkon itt érhetők el.

Bemutatótermeink
Mogyoród, Víztorony utca 1., tel.: +36 28 441 567
Törökbálint Tó2, Tó utca 2., tel.: +36 30 239 3975
Szeged, Dorozsmai út 17-19., tel.: +36 30 250 4380